Известие

Collapse
No announcement yet.

Жило за заден ел. прозорец

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

..

Първоначално публикувано от toshko69 Покажи съобщение
    Няма нищо особено.Сменя се за 15 мин.Внимаваш само с махането на пластмасовата зегерка дето държи стъклото,че се чупят ако я поогънеш,или подходиш по-хард при свалянето.
    още не съм я видял къде е тази зегерка която държи стъклото,само развих дръжката и още нещо там за да измъкна жилото да видя къде е скъсано,но предполагам че ще се справя с другия мехнизъм утре.А иначе и аз предпочетох цял комплект за 20 лв от колко да сменявам жила и да намотвам в макаричката,а не ми се видя дори лесно да я отвориш
    Alfa Romeo 156 1.8TS

Comment

С въпросната зегерка се застопирява стъклото за механизма.Сваляш стъклото надолу както ти писа колегата,вадиш загера и стъклото излиза назад.Вдигаш стъклото нагоре,сменяш механизма ,слагаш стъклото,зегерката и си готов.
      sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

..

мерси колега,смених го за нула време без никакви проблеми,определено ако ви се налага взимайте втора ръка,става бързо и лесно
        Alfa Romeo 156 1.8TS

Comment

Така е. Но все пак имайте предвид, че темата е от 2007-а, когато 156-ците хич не бяха така масови в БГ.
          166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
          ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Здравейте колеги малко да събудя темата. На Алфата 156 се запъна жилото на задна пасажерска врата с ръчка е (не са ел.)Скъсано и ръждясало беше и реших да реазглобя ето как се разглобява http://forum.alfa156.net/forum/forum...077&KW=miximup. След това вземах скъсаното жило измерих с новото(може и с ролетка , но най добре го нанизвате и сами си преценявате. Ето тука колегата е обяснил как може да си направите жилото най - ефтимо и точно. http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=373994 !!!! Не използвайте жило от велосипед не че не стават те са стоманизирани и са твърди не се подават да се навие на машинката , затова си вземете меко и гъвкаво и в за двата края лустър клеми и остава зглобяване и поставане .. Не трябва да се смъква стъкло или уплитнение .

Comment

RRK пич и аз скоро имах този проблем ще ти кажа какво да направиш аз си свалих машинката разглобява се много лесно извадих двата края на жилата и отидох в хидромат знаеш ли го на ул.одрин близо до победа направиха ми стщото жило като дължина и дебелина глобих всичко като намазах с морска грес и сега всичко е перфектно дано съм помогнал

Comment

Working...
              X